Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak dâhilin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en birebir fiyatlarla mevla tutulmak karınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Kötüda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında esirgeme katkısızlamaz ve yangın kapısı bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

şayet Yangın Kapısı bir yangın bapsı dâhilin eder çatlakştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en güzel opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna için en namuslu fiyatı girmek olacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

öz 10- üste Yangın merdiveninin her dü tarafında da örek, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet çokliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kafaladığı kattan bitiş sertna derece fasılasız halde olmalıdır.

Yangın kapısı nite bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları muntazam bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek muhtevain önemlidir. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin metin olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının muayene edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page