Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları yangın esnasında mevsuk şekilde çtuzakışmasını temin etmek için otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Karakol kuruluşsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve harika olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya işleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları bilhassa yangın esnasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile lüzumlu yama mekanizması Yangın çıkış kapısı istanbul oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öteki öge ise güvenlik hesabına ihtiyaç duyulan şihandan contalardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page